Doka Beam by Running Warriors

DOKA Beam

Ține-te bine și avansează cu îndrăzneală! Heroes Race by Accenture te invită să îți testezi abilitățile pe un obstacol care necesită o foarte bună agilitate și coordonare între mâini și picioare.

DOKA Beam

Parcurge informațiile din această sectiune pentru a afla mai multe despre regulile specifice și modul de abordare ale obstacolului.

Profil:

Forță 50%
Stamina 25%
Skill 75%

Detalii tehnice:

Categorie dificultate obstacol: III
Tip obstacol: skill
Număr încercări: 1 (one attempt)
Penalizare: Penalty lap (150m)

Instrucțiuni specifice pentru DOKA Beam

Participanții încep de la punctul A al obstacolului și trebuie să avanseze de-a lungul bârnei, fără a pierde priza în timpul parcurgerii. Deplasarea se face în suspensie, prin mișcări alternative de mână-picior. Parcurgerea necesită forță în brațe și coordonare simultană a mișcărilor dintre între brațe și picioare. (Tip obstacol: HANDS & LEGS).

Pentru a considera obstacolul parcurs corect, participanții trebuie să ajungă la punctul B fără întrerupere și să aterizeze după linia de delimitare de la finalul acestuia.

Întreruperea parcurgerii: Concurenții nu au voie să se odihnească mai mult de 30 de secunde / element în timpul parcugerii. Întreruperea parcugerii pentru mai mult de 30 de secunde duce la ratarea obstacolului “FAIL”.

În timpul parcurgerii, arbitrul va anunța “PASS” pentru reușită și “FAIL” pentru nereușită. “FAIL-ul” se anunță dacă participanții își pierd priza de pe element în timpul traversării sau nu reușesc să ajungă până la ultima priză inclusiv. Participanții trebuie să se prezinte la arbitrul obstacolului pentru înregistrarea nereușitei și notarea turei de penalizare pe brațară; avansarea în competiție fără prezentarea la arbitru, atrage după sine descalificarea din competiție.

Orice parcurgere incorectă sau incompletă va atrage după sine o penalizare de 150 de metri, penalizare ce se va adăuga la timpul total.

Obstacolul este de tip “ONE ATTEMPT”, ceea ce înseamnă că fiecare participant are o singură încercare pentru a-l parcurge.

Alegerea efectuării turului de penalizare fără a face o încercare onestă de parcurgere a obstacolului este strict interzisă.

Demo DOKA Beam

Copyright 2024 CS OCR Sport Cluj-Napoca. Toate drepturile rezervate.